Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی براساس طرحی خواستار اصلاح ماده 22 قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی‌سرپرست و بدسرپرست شدند.

متن کامل این طرح به شرح زیر است:

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

احتراماً طرح ذیل که به امضای 25 تن از نمایندگان مجلس رسیده است، جهت طی مراحل قانونی تقدیم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقدمه (دلایل توجیهی):

وقتی سرپرست یا زوجین سرپرست، حکم سرپرستی کودک یا نوجوانی را از دادگاه اخذ می‌نمایند، مطابق با تبصره 1 ماده 22 قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی‌سرپرست و بدسرپرست، سوابق هویت و نسبت واقعی طفل توسط اداره ثبت احوال در پرونده وی حفظ می‌شود و لذا دیگر نیازی نیست در شناسنامه جدید خود طفل هم مفاد حکم دادگاه درج شود.

در حال حاضر به خاطر حکم ماده 22 مبنی بر لزوم درج مفاد حکم سرپرستی و نام و نام‌خانوادگی والدین واقعی وی در قسمت توضیحات شناسنامه‌ای طفل، نارضایتی‌های زیادی برای سرپرست و زوجین سرپرست ایجاد کرده است در حالیکه طبق حکم ماده 14 قانون قبلی (قانون حمایت از کودکان بدون سرپرست)، الزام نبود این موارد در شناسنامه طفل درج شود و اضافه شدن این بخش در قانون جدید، بدون آنکه هیچ ضرورتی داشته باشد، اسباب نارضایتی بسیاری را ایجاد کرده است، لذا پیشنهاد اصلاح ماده 22 قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی‌سرپرست و بدسرپرست و حذف قسمت ذیل آن تقدیم می‌گردد.

**اسامی نمایندگان امضاکننده این طرح به شرح زیر است:

سیدجلیل میرمحمدی‌میبدی

جلال محمودزاده

کمال حسین‌پور

سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی

جعفر قادری

ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی

حسن نوروزی

فاطمه محمدبیگی

انور حبیب‌زاده‌بوکانی

علی خضریان

نصرالله پژمان‌فر

قاسم ساعدی

بهزاد رحیمی

حسینعلی شهریاری

حسین میرزایی

سیدجواد حسینی‌کیا

احمد محرم‌زاده یخفروزان

جعفر راستی

علی علیزاده

حسین حاتمی

علی‌اکبر بسطامی

فریدون حسنوند

علی‌اصغر عنابستانی

موسی احمدی

ابراهیم عزیزی

براساس این گزارش، طرح اصلاح ماده 22 قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی‌سرپرست و بدسرپرست در جلسه علنی روز ششم آبان سالجاری پارلمان از سوی هیئت‌رئیسه مجلس و به صورت عادی اعلام وصول و برای بررسی به کمیسیون‌های قضائی و حقوقی و بهداشت و درمان ارجاع شده است، این طرح پس از بررسی در کمیسیون‌های مذکور، در یکی از جلسات علنی قوه‌‌مقننه بررسی و پس از تصویب نهایی، به شورای نگهبان ارسال می‌شود.

بیشتر بخوانید

اعلام وصول طرح اصلاح قانون حمایت از کودکان بی سرپرست

طرح ساماندهی کودکان کار در روزهای آینده به صورت آزمایشی اجرا می‌شود

**ماده 22 قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی‌سرپرست و بدسرپرست می‌گوید " پس از صدور حکم قطعی سرپرستی، مفاد حکم از سوی دادگاه به اداره ثبت احوال و اداره بهزیستی مربوط ابلاغ می‌شود. اداره ثبت احوال مکلف است نام و نام‌خانوادگی کودک یا نوجوان تحت سرپرستی و همچنین مفاد حکم سرپرستی را در اسناد سجلی و شناسنامه سرپرست یا زوجین سرپرست وارد کند، همچنین اداره ثبت احوال مکلف است شناسنامه جدیدی برای کودک یا نوجوان تحت سرپرستی با درج نام و نام خانوادگی سرپرست یا زوجین سرپرست صادر و در قسمت توضیحات مفاد حکم سرپرستی و نام و نام‌خانوادگی والدین واقعی وی را در صورت مشخص بودن، قید نماید.

تبصره 1ـ اداره ثبت احوال مکلف است سوابق هویت و نسبت واقعی طفل را در پرونده وی حفظ نماید.

تبصره 2- کودک یا نوجوان تحت سرپرستی می‌تواند پس از رسیدن به سن هجده سالگی، صدور شناسنامه جدیدی را برای خود با درج نام والدین واقعی در صورت معلوم بودن، یا نام خانوادگی مورد نظر وی، در صورت معلوم نبودن نام والدین واقعی، ‌از اداره ثبت احوال درخواست نماید.

تبصره 3ـ اجرای این ماده به موجب آئین‌نامه‌ای است که به وسیله سازمان ثبت احوال کشور و با همکاری سازمان تهیه می‌شود و ظرف سه‌ ماه پس از لازم‌الاجرا شدن این قانون به تصویب هیئت وزیران می‌رسد.

منبع: فردا

کلیدواژه: مجلس کودکان بدسرپرست نام و نام خانوادگی اداره ثبت احوال زوجین سرپرست والدین واقعی حکم سرپرستی مفاد حکم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۱۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محبوبه محمدزمانی، مدیر صدور مجوزهایِ سازمانِ نظامِ مهندسیِ کشاورزی در برنامه مناظره بالاتر شبکه خبر گفت: در ۵ سال گذشته، بیش از ۳۰ درصدِ درخواست متقاضیان کسب و کار‌های کشاورزی، به علت آنچه فاصله بهداشتی عنوان می‌شود، رد شده است.
زمانی افزود: براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدفِ جذب سرمایه در بخشِ کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.
فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحد‌های تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز­ را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.
دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شده شد، اما باز نگری آن اجرایی نشد.
علاوه بر  فواصل غیرضروری مجوز واحد‌های را کد هم یکی از موانع کسب و کار است.
البته طبق قانون در تولیدات روستایی فواصل بهداشتی اعمال نمی‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • در دادرسی کودکان به‌دنبال عدالت ترمیمی  هستیم
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف شدند؟
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • شروط مجلس برای معافیت مالیات بر سرمایه در انتقال املاک
  • اشخاص غیرتجاری مشمول معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه شدند
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت