Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام عبدالرضا محی‌الدینی چهارشنبه شب در نشست با مسوول و کارکنان اداره ثبت احوال شهرستان افزود:

وی ادامه داد: همکاری مردم و همراهی مسوولان در ثبت به موقع وقایع حیانی نقش اصلی در داشتن آمار جمعیتی است و در این ارتباط باید برای تحقق اهداف و برنامه‌ها، همه وظایف خود را دقیق در منطقه انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شورای فرهنگ عمومی مهریز با قدردانی از کارکنان ثبت احوال به نقش مهم این اداره در ارایه و انتشار آمار اشاره کرد و گفت: ضرورت امر ثبت احوال به لحاظ مسایل هویتی مشهود است و نقش آن در تولید آمار به روز به عنوان اساس تصمیم گیری‌ها حایز اهمیت است.

همچنین رییس اداره ثبت احوال مهریز با قدردانی از امام جمعه این شهر به خاطر حمایت و همراهی از این مجموعه گفت: برای دست‌یابی سریع، به موقع و داشتن آمار و اطلاعات دقیق و به روز، تاکنون ۱۲۰ هزار سند هویتی شهروندان منطقه اسکن و تمامی آنها الکترونیکی شده است.

مهدی مصدق با اشاره به اینکه بر اساس این طرح هر شهروند دارای ۲ سند شامل ولادت و فوت است که  در سیستم ثبت  است افزود: استفاده از فضای مجازی و به روز برای الکترونیکی شدن تمامی اسناد هویتی و داشتن آمار و اطلاعات دقیق جمعیتی برای برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری در منطقه جزو اهم مسایل است .

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.

تاسیس ثبت احوال در ایران ،۳۰ آذر ماه ۱۲۹۷ هجری شمسی به تصویب هیات وزیران وقت رسید و با صدور اولین شناسنامه برای دختری به نام « فاطمه ایرانی» در تاریخ سوم دی ماه ۱۲۹۷ در تهران فعالیت خود را آغاز کرد و  جمعیت ایران در آن موقع حدود ۸.۵ میلیون نفر بود.

ثبت احوال از جمله سازمان‌های دولتی است که جمع‌آوری اطلاعات و آمار جمعیتی را به عهده دارد و از نهادهای زیرمجموعه وزارت کشور است و وظیفه تهیه اطلاعات اساسی مانند زاد و ولد، مرگ و میر ،ازدواج و طلاق  و نیز صدور مدارک هویتی مانند شناسنامه را بر عهده دارد.

در گذشته ثبت امور مربوط به ولادت و ازدواج در ایران به صورت سنتی بیشتر با مراجعه به روحانیان ، ریش سفیدان محله یا بزرگان قوم انجام می‌شد و ثبت احوال به شیوه کنونی با پیروی از کشورهای اروپایی در ایران رواج یافت.

برچسب‌ها مهریز سازمان ثبت احوال كشور یزد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهریز سازمان ثبت احوال كشور یزد مهریز سازمان ثبت احوال كشور یزد اخبار کنکور ثبت احوال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۷۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست

فرماندار شهرستان خوروبیابانک گفت: مدیریت بحران این شهرستان از امکانات کافی برخوردار نیست و نیاز اساسی به پزشکان متخصص، مجرب و امکانات پزشکی دارد و این خواسته مردم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، احمدرضا طحانی ظهر امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه مدیریت بحران شهرستان که با حضور منصور شیشه فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان خوروبیابانک با توجه به پراکندگی روستاها و وسعت زیاد آن، نیاز به امکانات امدادی دارد.

وی افزود: در حال حاضر امکانات و تجهیزاتی که برای مقابله با حوادث احتمالی مخصوصاً سیل در شهرستان وجود دارد، بسیار اندک است و در صورت وقوع حوادث، این شهرستان با مشکل مواجه خواهد شد.

فرماندار شهرستان خوروبیابانک با اشاره به مشکلات حوزه بهداشت و درمان، خاطرنشان کرد: مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان باید این موضوع را در نظر داشته باشند که این شهرستان نیاز اساسی به پزشکان متخصص، مجرب و امکانات پزشکی دارد.

طحانی محرومیت‌زدایی را مهمترین نیاز مردم این خطه از استان اصفهان عنوان و تصریح کرد: با وجود اقدامات بسیار در شهرستان خوروبیابانک، همچنان بحث محرومیت قابل لمس است که انتظار می‌رود برای خروج از مشکلات به این شهرستان توجه ویژه شود.

مسئولان اصفهان صدای مردم خوروبیابانک را نمی‌شنوند

حجت‌الاسلام محمدحسین رمضانی، امام جمعه شهرستان خوروبیابانک نیز تصریح کرد: با گذشت چند سال از افتتاح بیمارستان محروم این شهرستان، مسئولان استانی صدای این مردم را نمی‌شنوند و بارها از تریبون نماز جمعه در این خصوص صحبت شده است.

وی ادامه داد: آنچه که این مردم ولایت‌مدار و شهیدپرور تقاضا دارند تجهیز کامل بیمارستان و حضور پزشک متخصص است.

امام جمعه شهرستان خوروبیابانک گفت: کاهش تعرفه برق منطقه گرمسیری یکی از مطالبات بحق و جدی مردم شهرستان خوروبیابانک است.

کد خبر 748455

دیگر خبرها

  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران
  • آمار مرگ و میر در سال گذشته
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه در سال گذشته ساماندهی و شناسه‌دار شدند
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه شناسه‌ملی دریافت کردند
  • بر اساس آمار سازمان ثبت احوال؛ سال گذشته مردان بیشتر فوت کردند
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه ساماندهی و شناسه‌دار شدند